Is This It - The Strokes

Nyklassikeren på Vinylpladen.dk uge 7, 2018.

Da The Strokes udgav debutalbummet ‘Is This It’ i 2001, fik de hurtigt status af “indie-darlings” og blev anset som pionerer inden for rockmusikken, der op gennem 90’erne var blevet mere og mere poleret og med en mere og mere digitalt forstærket lyd.

The Strokes gik en anden vej og kom med en simpel lyd, der i høj grad lød som en liveoptagelse. Og det var faktisk også sådan man havde indspillet den i studiet i New York, hvor bandet lod sangene og kompositionerne former sig gennem live-sessions. The Strokes blev pludselig frontløbere for en generation af unge, der hungrede efter at komme væk fra den overproducerede og kliniske rockmusik, der herskede på hitlisterne i start 00’erne. The Strokes var i høj grad med til at kickstarte bølgen af indie-rockens indtog på hitlisterne i løbet af det efterfølgende årti.

Albummet blev da også godt modtaget af både kritikere og publikum. Kort efter udgivelsen blev den, den næstbedst sælgende plade i Storbritannien og toppede på en 33. plads på den amerikanske album chart. Is This It er i dag bredt anerkendt som et af de mest indflydelsesrige albums fra 00’erne og af samme årsag, også som et af de bedste.

Og man kan jo altid skråle med på, “Laast Niiight, she said, oh baby don’t feel so down..”

Læs resten af teksten...

Denne udgivelse er NYTRYKT.

180G
Lagerstatus På lager
Leveringstid 1-2 hverdage
1x gratis plastik sleeve 0 DKK
1x gratis inner sleeve 0 DKK
1x Is This It på vinyl 177 DKK
Total pris 177 DKK
Før: 197 DKK
Kunstner The Strokes
Titel Is This It
Stand NYTRYKT
Hastighed 33 RPM
Størrelse 12"
Antal plader 1
Udgivelsesår 2001
Genrer Rock, Indie, Alternativ Rock, Alternative Rock

Tracks

Is This It

The Modern Age

Soma

Barely Legal

Someday

Alone, Together

Last Nite

Hard to Explain

New York City Cops

Trying Your Luck

Take It or Leave It