Med gavekort fra Vinylpladen.dk kan du give dine kære muligheden for at vælge sin egen gave imellem mere end 1000 vinylplader og moderne vinylplade tilbehør. Vi betaler portoen. Du skal vælge et beløb herunder.

DKK 100,-

DKK 200,-

DKK 300,-

DKK 400,-

DKK 500,-

Andet beløb

Selve gavekortet sættes ind i et kort, hvori du kan skrive en lille hilsen. Kortet følger med gratis.

Kortet er lavet af Birgitte Thruesen, en lokal Holme kunstner. Birgitte maler primært akvarelmalerier, hvor naturen og det at ’gå tæt på’ er den helt store inspirationskilde.

Birgitte har endog gjort det til en del af sin levevej at undervise i akvarel og motivsøgning med kurser som hun udbyder på sin hjemmeside. På hjemmesiden kan man desuden se hendes galleri med alle hendes billeder siden 2002. Man kan også købe akvarelmalerier og postkort.

Skulle man få lyst til at se hendes billeder: Se www.birgittes-akvareller.dk

Det er kun muligt at bruge én kupon ellet ét gavekort pr. handel.

Når en kupon eller et gavekort tages i brug, og hele værdien af denne ikke anvendes, fremsendes en ny rabatkode på mail, med den resterende værdi.

En kupon eller et gavekort udløber tidligst 12 måneder efter udstedelsesdatoen, som er datoen for en evt. fakturering af en sammenhørende handel eller første dag hvorpå man bliver oplyst om oprettelsen/eksistensen af værdibeviset.

Har du spørgsmål så kontakt os på kontakt@vinylpladen.dk