Fortrydelsesret & reklamation

Er der fejl eller mangler ved det købte produkt skal du benytte dig af reklamationsretten. Ønsker du derimod at få byttet hele eller dele af købet skal du benytte dig af fortrydelsesretten. Herunder kan du læse mere om hvordan de 2 processer foregår.


Fortrydelsesret

Hos Vinylpladen.dk har du udvidet fortrydelsesret på 100 dage fra modtagelsen af din ordre.

Fortryder du hele eller dele af købet, kan du udfylde formularen ved at benytte knappen her, hvorefter du modtager en returseddel.

Bestil billig returfragt

Returfragten er for egen regning og varerne skal være i samme stand som ved modtagelsen uden tegn på brug, og evt. emballage skal være ubrudt.

Du får refunderet beløbet for de returnerede varer ved ankomst af returpakken på vores lager i Aarhus (Viby J). Du kan også vælge at bytte varerne til et gavekort eller et andet produkt.

Du er velkommen til at benytte et andet fragtselskab end det vi tilbyder. Vær dog opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt uden omdeling. Ønsker du at benytte eget fragtselskab skal du sende til:

Vinylpladen.dk
Jens Juuls Vej 28M
8260, Viby J

Vedlæg venligst email brugt ved bestilling samt ordrenummeret.

Du må også kigge forbi i Aarhus (Viby J), for at spare returfragten. Vejviser

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, men du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen. Er der fejl eller mangler på modtagede varer, kan du henvende dig til vores support på support@vinylpladen.dk.

Modtager du varer, der er beskadiget under fragten, skal vi inden 3 hverdage modtage din reklamation med billeddokumentation på skaderne af både varer, men også forsendelsesemballagen. Disse krav sikrer, at vi kan modtage erstatning fra fragtselskaberne.

Vi guider dig igennem en smertefri ombytning eller tilsvarende kompensation. Ved reklamationer betaler vi fragten - det må ikke koste dig noget.

I tilfælde af defekte produkter får du muligheden for komplet refusion af varens betalte beløb, som du modtager ved ankomst af det beskadigede produkt på vores lager i Aarhus.

Du skal sende billeddokumentation af problemet. I visse tilfælde kan vi vurdere at varen ikke behøves sendes retur, men af hensyn til at kompensation fra vores leverandører, er det i nødvendigt.


Indpakning

Det er yderst vigtigt at varen er pakket forsvarligt ind når du sender den tilbage. Hvis muligt må du gerne benytte vores oprindelige (intakte) indpakning, som du modtog ordren i.

Hvis ikke den originale indpakning er tilgængelig skal varen helst pakkes ind i pap, så den ikke tager skade under transporten. Det er dit ansvar, at varen ikke bliver skadet ved returnering. Vinylpladen.dk forbeholder sig retten til at refundere beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.