Hvem er vi?

Hos Vinylpladen.dk elsker vi vinyler. Den varme lyd og nålens knitren - det giver en helt unik oplevelse af musikken. Den oplevelse vil vi gerne være med til at sprede i hele Danmark. Så i 2010 startede vi en webshop med fokus på den gode købsoplevelse og god service for vinylelskere. Vi vil gerne være danskernes foretrukne webshop med både nye og brugte vinyler og alt hvad der skal bruges af vinylpleje, sleeves og tilbehør, for at skabe den gode lytteoplevelse.

Philip Thruesen

Philip Thruesen

Ansvarlig for kundeservice og samarbejde

Philip kan du altid skrive til, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller andet. Han sørger for, at du bliver oplyst, hvis du fx mangler information om din ordre. Har du en speciel forespørgsel, så skriv til support@vinylpladen.dk, og Philip vender tilbage.

Christian Leicht Jørgensen

Christian Leicht

Ansvarlig for god online brugeroplevelse

Christian arbejder hårdt for at forbedre webshoppens facade, så den er moderne, hurtig og brugervenlig. Han er vild efter at modtage din feedback, så han kan forbedre oplevelsen endnu mere. Han hører meget gerne fra dig, hvis du har forslag til en bedre brugeroplevelse.

Michael Thruesen

Michael Thruesen

Ansvarlig for økonomi og kundetilfredshed

Michael har et skarpt øje for sammenhængen imellem kundetilfredshed og god forretning. Han har i sit øvrige erhvervsliv meget erfaring med netop kundetilfredshed, og hvordan man driver en sund forretning ved at tilgodese sine kunder.

Jesper Thisgaard

Jesper Thisgaard

Ansvarlig for musikudvalg og kampagneforløb

Jesper sørger for, at vi har et godt udvalg, og at du er opdateret om nye og spændende udgivelser. Han sørger for kommunikationen imellem distributører, labels, kunstnere og dig på den anden side af skærmen.