Brothers In Arms - Dire Straits

Ugens klassiker på Vinylpladen.dk uge 44, 2018.

Brothers In Arms er et af de fine eksempler på den den lidet flatterende genrebetegnelse “dad rock”. Definitionen dækker meget godt over, hvad man kan forvente af et album, som Brothers In Arms. Det er rock fra den storladne skuffe, og et produkt af 70’ernes softrock bølge. Ikke så mange kanter, men poleret til perfektion. Og guitar, masser af guitar(som far kan li’ det). Og med Mark Knopfler som styrmand, bliver guitaren ført af en af de største virtuoser gennem tiden.

Men selvom det måske mest er de gamle dyder, der bliver sat pris på, så var albummet faktisk en af pionererne indenfor indspilningsteknik. Albummet var nemlig en af de første, der blevet optaget på en digital båndmaskine. Det skete i Mark Knopflers konstante jagt på bedre lydkvalitet, og han var meget interesseret i at følge med den teknologiske udvikling.

Det er vi mange, der er glade for, når introen til Money For Nothing går i gang, og alle er klar til at spille luftguitar, når tromme crescendoet høre op, eller den ørehængende keyboard intro til Walk Of Life, køre på repeat. Det lyder godt. Det lyder rigtig godt!

Læs resten af teksten...

2 varianter, sorteret efter stand (tryk for at vælge)

NYTRYKT 1-2 hverdages levering
207 DKK
NYTRYKT 2-10 hverdages levering
557 DKK
Lagerstatus På lager
Leveringstid 1-2 hverdage
1x gratis plastik sleeve 0 DKK
1x gratis inner sleeve 0 DKK
1x Brothers In Arms på vinyl 207 DKK
Total pris 207 DKK
Kunstner Dire Straits
Titel Brothers In Arms
Labels
Hastighed 33 RPM
Størrelse 12"
Antal plader 2
Udgivelsesår 1985
Genrer Rock, Blues Rock, Classic Rock

Tracks

So Far Away

Money For Nothing

Walk Of Life

Your Latest Trick

Why Worry

Ride Across The River

The Man's Too Strong

One World

Brothers In Arms