L'Art Du Son

L'Art du Son anses som en af de absolut bedste rensevæsker på markedet. Det er velegnet til alle vinyler, picture discs og shellak plader, da L'Art du Son ikke indeholder alkohol, emulgerende additiver eller silikonebaserede anti-skum ingredienser. Det er udviklet af tyske Martina Schoener, udannet kemiker, der har viet sit liv til Hi-Fi.

Der er heller ikke tilføjet skadelige biocidholdige konserveringsmidler, så produktet er ikke skadeligt for brugeren.

L'Art du Son indeholder partikler, der opløses under omrystning. Disse komponenter er ikke skadelige for miljøet, er ikke allergifremkaldende og er næsten fuldstændigt biologisk nedbrydelige. Én flaske af L'Art du Son koncentrat er tilstrækkeligt til at lave 5 liter rengøringsvæske, der rækker til omtrent 500 LP'er. Koncentratets farve er lyseblå med hvide synlige partikler. Farven på opløsningen er næsten klar, med små hvide partikler, der flyder rundt i opløsningen.

Forberedelse af opløsningen

Det optimale koncentrat/vandforhold er 1 til 50.

For at forberede 1 liter af opløsningen tilsættes 20 ml L'Art du Son koncentrat ved at anvende den supplerede målekande til 1 liter vand. Vi anbefaler at du kun laver den mængde rengøringsvæske du har brug for, da opløsningen langsomt nedbrydes efter den blandes! Opbevar både koncentrat og opløsning mørkt og koldt.

Rengøring

Påfør en passende mængde af opløsningen på pladen du ønsker at rense, og giv det lidt tid til at virke. Jo mere tid du giver det, jo mere effektivt bliver det. Vi anbefaler 2 til 5 minutter pr. LP, men kortere intervaller er også effektive afhængigt af forureningsgraden. Du kan gentage processen flere gange, hvis dine plader er meget beskidte. L'Art du Son er også antistatisk.

Koncentratet har en holdbarhedstid på op til fem år, hvis det holdes køligt og mørkt efter åbningen. Hvide partikler kan forekomme og er ikke tegn på forfald. De opløses i mindre partikler efter at flasken er rystet.


Lagerstatus På lager
Leveringstid 1-2 hverdage
Èn flaske
Pris 259 DKK
Før: 259 DKK